Ο στόχος της ζωής μου | Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala


Κυριακή 24 Ιανουαρίου ώρα 12:00-14:30
Είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστούμε το ποιος είμαι και το γιατί ζω. Πού αφιερώνω τις στιγμές της ζωής μου και το πώς τις βιώνω. Πώς αισθάνομαι τον εαυτό μου. Τις πολλαπλές σε συνεχή αναδιαμόρφωση ταυτότητές μου.
Το να ζω χωρίς στόχους, είναι σαν να πλέω χωρίς πηδάλιο. Από την άλλη, συχνά, όταν θέτουμε στόχους, αυτοί περιορίζονται στην εξωτερική μας δομή, αυτήν του εγώ και του έχω. Αμελούμε να αφουγκραστούμε τις βαθύτερες ανάγκες μας, οδηγώντας τη ζωή μας σε ένα κυνήγι επιθυμιών που μας αφήνουν εσωτερικά διψασμένους και πεινασμένους.

Στη χοροθεραπεία θα αφουγκραστούμε τις ψυχικές και πνευματικές μας ελλείψεις, και θα επανεξετάσουμε τις προτεραιότητές μας. Όταν σεβόμαστε τις πνευματικές μας ανάγκες, τότε από εκεί απορρέουν και οι υπόλοιποι στόχοι της ζωής μας συμβάλλοντας όλοι μαζί στην πνευματική αφύπνιση και ανέλιξη μας.

Δηλώσεις συμμετοχής/τακτοποίηση εισφοράς το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22.1, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες για τη χοροθεραπεία 
Αποστολή κωδικών της πλατφόρμας Zoom το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.
Οδηγίες για συμμετοχή στα online μαθήματα
Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα