Ο στόχος της ζωής μου | Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala


Κυριακή 24 Ιανουαρίου ώρα 12:00-14:30
Είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστούμε το ποιος είμαι και το γιατί ζω. Πού αφιερώνω τις στιγμές της ζωής μου και το πώς τις βιώνω. Πώς αισθάνομαι τον εαυτό μου. Τις πολλαπλές σε συνεχή αναδιαμόρφωση ταυτότητές μου.
Το να ζω χωρίς στόχους, είναι σαν να πλέω χωρίς πηδάλιο. Από την άλλη, συχνά, όταν θέτουμε στόχους, αυτοί περιορίζονται στην εξωτερική μας δομή, αυτήν του εγώ και του έχω. Αμελούμε να αφουγκραστούμε τις βαθύτερες ανάγκες μας, οδηγώντας τη ζωή μας σε ένα κυνήγι επιθυμιών που μας αφήνουν εσωτερικά διψασμένους και πεινασμένους.

Στη χοροθεραπεία θα αφουγκραστούμε τις ψυχικές και πνευματικές μας ελλείψεις, και θα επανεξετάσουμε τις προτεραιότητές μας. Όταν σεβόμαστε τις πνευματικές μας ανάγκες, τότε από εκεί απορρέουν και οι υπόλοιποι στόχοι της ζωής μας συμβάλλοντας όλοι μαζί στην πνευματική αφύπνιση και ανέλιξη μας.

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |

Οικονομική τακτοποίηση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Αποστολή (από εμάς) συνδέσμου και κωδικού σύνδεσης στην πλατφόρμα ZOOM το Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Πληροφορίες για τη χοροθεραπεία 
Οδηγίες για συμμετοχή στα online μαθήματα
Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα
 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom