Ν.Ι.Α. Alternative Dance Fitness

Μάθημα δια ζώσης στο Shantom και live online συγχρόνως, με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιωτικότητα.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Η ολιστική πρακτική χορευτικής κίνησης Ν.Ι.Α (Now I Am) είναι το πρώτο σύστημα στον κόσμο που συνδυάζει στοιχεία από πολεμικές τέχνες, χορό και μεθόδους χαλάρωσης. Ασκεί όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος χωρίς επιβάρυνση και συγχρόνως καλλιεργεί την ψυχή και το νου.

Η τεχνική του στηρίζεται στο dance fitness αλλά με μια εναλλακτική προσέγγιση έτσι ώστε ο μαθητής να ακούει και να σέβεται τις ανάγκες του, να αγαπά το σώμα του και να αισθάνεται ευεξία.

Ο χορός εμπνέεται από την Jazz και αναπτύσσει την ελαφρύτητα, τα αντίθετα στην κίνηση (πέφτω-σηκώνομαι), την εκφραστικότητα και την ελευθερία. Από τις πολεμικές τέχνες παίρνει την εκρηκτική δυναμική και από τις μεθόδους χαλάρωσης τη συγκέντρωση, τη διάταση και την εναρμόνιση σώματος-νου.

Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα, παρουσιάζεται μία ολιστική μέθοδος εκγύμνασης συνδυάζοντας χορό (Σύχρονο-Isadora Duncan), πολεμικές τέχνες (T΄ai chi, Aikido, TaeKwonDo), θεραπευτικές τεχνικές της Yoga, Alexander Technique, καθώς και τις διδασκαλίες του Moshe Feldenkrais.

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους:

  • Θέλουν να αποκτήσουν αντοχή, ελαστικότητα, σωστή στάση σώματος
  • Θέλουν να χάσουν βάρος
  • Θέλουν να γυμναστούν με έναν εναλλακτικό τρόπο, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού
  • Θέλουν να εκτονωθούν από την πίεση της καθημερινότητας με μία μορφή άσκησης που τους προσφέρει σωματική και πνευματική ευεξία

Σημείωση: Το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς παπούτσια και με την καθοδήγηση υπέροχης μουσικής.

Evi PatsiaΕύη Πατσιά

Movement Therapist, Pilates Mat & Equipment Instructor, Nia Black Belt Teacher, Medical Qigong, Garuda.

H Εύη Πατσιά εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στη σχολή Modern Pilates στο ασκησιολόγιο της μεθόδου Pilates στο έδαφος και με την παγκοσμίως διακεκριμένη εταιρεία Polestar, στο ασκησιολόγιο όλων των μηχανημάτων που σχεδίασε ο Joseph Pilates.
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην κινησιολογία, στην ανατομία, και στο ρόλο της περιτονίας στην ανθρώπινη κίνηση, η προσέγγιση αυτή καθίσταται πλήρως θεραπευτική, ασφαλής, και αποτελεσματική ως προς την ανάπτυξη της δύναμης έως και το επίπεδο δύσκολης προπόνησης.
Η Εύη είναι σήμερα η μία από τις δύο εκπαιδεύτριες/αντιπροσώπους της Polestar στην Ελλάδα. Επίσης κατέχει Bachelor σε Remedial Massage and Neuromuscular Techniques, από το Πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου.
Στο μάθημα της φέρνει και στοιχεία yoga, Garuda, Nia και Qigong.

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom

Εγγραφή στο Newsletter