Ν.Ι.Α. Alternative Dance Fitness

Δια ζώσης και live online συγχρόνως με το μάθημα. Με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιωτικότητα.
ΝΕΟ: Συνδυαστικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά, κάθε Τρίτη 18:00-19:00.  Το παιδί σας θα κάνει γιόγκα ενώ εσείς παρακολουθείτε το NIA Dance fitness. Ένα δώρο τόσο στα παιδιά σας όσο και στον εαυτό σας.

Η ολιστική πρακτική χορευτικής κίνησης Ν.Ι.Α (Now I Am) είναι το πρώτο σύστημα στον κόσμο που συνδυάζει στοιχεία από πολεμικές τέχνες, χορό και μεθόδους χαλάρωσης. Ασκεί όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος χωρίς επιβάρυνση και συγχρόνως καλλιεργεί την ψυχή και το νου.

Η τεχνική του στηρίζεται στο dance fitness αλλά με μια εναλλακτική προσέγγιση έτσι ώστε ο μαθητής να ακούει και να σέβεται τις ανάγκες του, να αγαπά το σώμα του και να αισθάνεται ευεξία.

Ο χορός εμπνέεται από την Jazz και αναπτύσσει την ελαφρύτητα, τα αντίθετα στην κίνηση (πέφτω-σηκώνομαι), την εκφραστικότητα και την ελευθερία. Από τις πολεμικές τέχνες παίρνει την εκρηκτική δυναμική και από τις μεθόδους χαλάρωσης τη συγκέντρωση, τη διάταση και την εναρμόνιση σώματος-νου.


Τα μαθήματα προσφέρονται και online live ταυτόχρονα με το μάθημα στην αίθουσα του Shantom

Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα, παρουσιάζεται μία ολιστική μέθοδος εκγύμνασης συνδυάζοντας χορό (Σύχρονο-Isadora Duncan), πολεμικές τέχνες (T΄ai chi, Aikido, TaeKwonDo), θεραπευτικές τεχνικές της Yoga, Alexander Technique, καθώς και τις διδασκαλίες του Moshe Feldenkrais.

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους:

  • Θέλουν να αποκτήσουν αντοχή, ελαστικότητα, σωστή στάση σώματος
  • Θέλουν να χάσουν βάρος
  • Θέλουν να γυμναστούν με έναν εναλλακτικό τρόπο, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού
  • Θέλουν να εκτονωθούν από την πίεση της καθημερινότητας με μία μορφή άσκησης που τους προσφέρει σωματική και πνευματική ευεξία

Σημείωση: Το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς παπούτσια και με την καθοδήγηση υπέροχης μουσικής.

Φέτος και online!

Τα μαθήματα προσφέρονται και online live ταυτόχρονα με το διά ζώσης μάθημα και σύμφωνα με τους κανονισμούς για τα πνευματικά δικαιώματα δεν πραγματοποιείται βιντεοσκόπηση ή αποθήκευση του βίντεο του μαθήματος.

Εύη ΠατσιάΕύη Πατσιά

Movement Therapist, Pilates Mat & Equipment Instructor, Nia Black Belt Teacher, Medical Qigong, Garuda.

H Εύη Πατσιά είναι η μοναδική εν ενεργεία πιστοποιημένη instructor της Nia στην Ελλάδα (Κάτοχος Μαύρης Ζώνης), με εκπαίδευση στο Λονδίνο. Έχει αποκτήσει Bachelor σε Remedial Massage and Neuromuscular Techniques, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε στο Pilates στην κατηγορία mat από τη σχολή Modern Pilates και στα μηχανήματα από τη σχολή της Polestαr, με την οποία τώρα συνεργάζεται ως mentor.

Κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Λονδίνο τα τελευταία 20 χρόνια, εκπαιδεύτηκε στη σχολή School of Integrated Health Studies του Πανεπιστημίου του Westminster, ενώ δούλεψε ως Massage Therapist και Αρωματοθεραπεύτρια στην Harley Street Cancer Clinic. Από το 2016, παρακολουθεί στην Ελλάδα το τριετές πρόγραμμα Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος.