Πρόσβαση στο Shantom

Το Shantom βρίσκεται στο Κάτω Χαλάνδρι, στη γωνία Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, μόλις 350 μέτρα από το σταθμό Μετρό Χολαργός.

Φθάνοντας στο σταθμό Μετρό Χολαργός, ακολουθήστε την έξοδο Προς Αθήνα που βγάζει στην Ηρώων Πολυτεχνείου (στα δεξιά η Μεσογείων).

Προχωρήστε στην Ηρώων Πολυτεχνίου (αριστερά από την έξοδο του Μετρό). Στο πρώτο στενό δεξιά είναι η Τριπόλεως. Στο τέρμα της βρίσκεται το Shantom.

Φόρμα Επικοινωνίας

Σχετικά με το Shantom

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Τεχνών Shantom διεξάγονται μαθήματα Yoga, Διαλογισμού, Pilates, Χοροθεραπείας, Χορών απ' όλον τον κόσμο, Πολεμικών τεχνών σε εβδομαδιαία βάση, όπως επίσης Σεμινάρια, Εναλλακτικές θεραπείες και Παραστάσεις.

Στο Shantom φιλoξενείται η Ακαδημία Λήδα Shantala η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου Εκπαιδευτικά δασκάλων Ινδικής Κλασικής Yoga όπως επίσης και η μοναδική στην Ελλάδα επαγγελματική σχολή Ινδικού κλασικού χορού Bharata natyam.

Επιπλέον, το Shantom διαθέτει προς ενοικίαση 3 εξαιρετικής αισθητικής και υλικών αίθουσες για μαθήματα, σεμινάρια και εκδηλώσεις, σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, αλλά και για μεμονωμένες περιπτώσεις/εκδηλώσεις. Ο πολυχώρος μας συμπυκνώνει και προσφέρει γνώση και δρόμους σοφίας απ’ όλον τον κόσμο σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική και πνευματική τους εξέλιξη. Οι καθηγητές και οι συνεργάτες του έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και όλη την καλή διάθεση για επικοινωνία και προσφορά.