Έναρξη του Shantom στις 31 Αυγούστου

Έναρξη του Shantom στις 31 Αυγούστου

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει άδεια από τις αρχές, ως Πολυχώρος, για να ανοίξουμε. Την άδεια επαναλειτουργίας την υπολογίζουμε τέλος Ιουνίου. Όμως για εμάς τέλη Ιουνίου είναι η λήξη της σχολικής χρονιάς.
Θεωρήσαμε λοιπόν ότι θα είναι καλύτερο για σας να ανοίξουμε την 1η Σεπτεμβρίου. Aνυπομονούμε για τη στιγμή που θα βρεθούμε επιτέλους κοντά.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να είστε ασφαλείς και συγχρόνως ο καθένας να προσλαμβάνει τη μοναδική εμπειρία του μαθήματός του μέσα σε μια χαρούμενη υγιή ατμόσφαιρα, χαλαρή και ειρηνική.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται με επιτυχία τα online μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού, φιλοσοφίας και χοροθεραπείας με τη Λήδα Shantala, που στήριξαν και στηρίζουν πολλούς μαθητές μας όλο αυτό το διάστημα. Θα κρατήσουν ως τις 11 Ιουλίου. 
Ενδιάμεσα, στις 14 Ιουνίου, έχουμε προγραμματίσει, χοροθεραπεία στο ύπαιθρο, τέλη Ιουλίου το καθιερωμένο μας yoga retreat στο Πήλιο και τον Αύγουστο σεμινάριο ινδικού κλασικού χορού στο Μουσικό Χωριό
Για ό,τι θέλετε, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για διάκριση και εσωτερική δύναμη.

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom