Μαθήματα δια ζώσης & live online

Μαθήματα δια ζώσης & live online

Συνδυαστική παρακολούθηση όλων των  μαθημάτων δια ζώσης και ταυτόχρονα live οnline - Μήνας δωρεάν δοκιμαστικών

Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησαν τα μαθήματα μας με ασφάλεια και τηρώντας με ακρίβεια τα μέτρα. 
Η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά 18:00 έως 21:00

Ελάτε να γνωρίσετε τον πολύχρωμο κόσμο μας κάνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό σε κάθε μάθημα για όλο το μήνα Σεπτέμβριο - κατόπιν όμως ραντεβού (τηλεφωνήστε στη γραμματεία)

Φέτος,  λόγω των απρόοπτων καταστάσεων που φέρνει ο covid-19, προσπαθούμε να δείξουμε τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και  για να σας προφυλάξουμε αλλά και για να ανταποκριθούμε σε νέες ανάγκες. Γι αυτό υπάρχει δυνατότητα άσκησης συνδυαστικά δια ζώσης στο Shantom και εξ αποστάσεως διαδικτυακής,  με ταυτόχρονη συμμετοχή σας online.
Σε όλα τα μαθήματα,  οι δάσκαλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν μέσω laptop live το μάθημα -από το Shantom-  ταυτόχρονα με τη ζωντανή διδασκαλία, την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα. Θα χρησιμοποιηθεί η απλή  πλατφόρμα Ζoom (Με τήρηση των κανόνων για τα προσωπικά δεδομένα).
 Έτσι σε οποιαδήποτε συνθήκη  παρουσιαστεί, προσωπικά (λόγω αδιαθεσίας) ή συλλογικά λόγω μέτρων, το μάθημα θα προσφέρεται κανονικά  από το Shantom και θα μπορείτε να το παρακολουθείτε διαδικτυακά από το σπίτι σας.  Δείτε εδώ όλα μας τα μαθήματα και τις ώρες τους στο πρόγραμμα μαθημάτων.

 O πολυμορφικός σχεδιασμός της δια ζώσης και online διδασκαλίας  εκπονήθηκε από τη Λήδα Shantala με φροντίδα και αγάπη κατά την περίοδο του lockdown.

Τα μαθήματα προσφέρονται και online live ταυτόχρονα με το μάθημα και σύμφωνα με τους κανονισμούς για τα πνευματικά δικαιώματα δεν πραγματοποιείται βιντεοσκόπηση ούτε το βίντεο αποθηκεύεται.

 Κωδικοί: Για να παρακολουθήσετε online τα ζωντανά μαθήματα στο Shantom θα χρειάζεστε κωδικούς που θα σας δίνει η γραμματεία μαζί με την τακτοποίηση της εισφοράς σας για το μάθημα της επιλογής σας.

Γιόγκα & Χοροθεραπεία:

Για τα μαθήματα Γιόγκα και Χοροθεραπείας έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός.
Το συνδυαστικό αυτό πρόγραμμα προέκυψε από συζητήσεις και προσωπική επικοινωνία της Λήδας με τους μαθητές της, με γνώμονα την αποφυγή έκθεσης ιδιαίτερα των πιο ευαίσθητων, σε αντίξοες συνθήκες και  τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης όταν οι υγειονομικές συνθήκες δημιουργούν προβλήματα στη δια ζώσης επικοινωνία μας και άσκηση.

Yoga  

Αμιγώς διαδικτυακά: Τα μαθήματα yoga της Δευτέρας απόγευμα και της Πέμπτης πρωί θα μεταδίδονται μόνον online και θα είναι μιάμισης ώρας. Tη μεν Δευτέρα 19:45-21:15, τη δε Πέμπτη 10:30-12:00.
Η δεύτερη φορά θα γίνεται δια ζώσης παρουσίας στο Shantom τις γνωστές ημέρες και ώρες.

Συνδυαστικά δια ζώσης και on line: Τα δια ζώσης,  Τρίτης πρωί 11:00-13:00 τα απογευματινά Τετάρτης 18:00-20:00 και τα βραδινά Τρίτης- Πέμπτης 19:30-21:30 παραμένουν 2ωρα και θα γίνονται  με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της ΖΟΟΜ.
Ή, σε περίπτωση μη ευκταίων υγειονομικών περιορισμών  τα μαθήματα θα  τα παρακολουθείτε όλοι μόνον  διαδικτυακά.

Άσκηση περισσότερες φορές την εβδομάδα: Τα διαδικτυακά μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα άσκησης και περισσότερες από 2 φορές την εβδομάδα, που σε αυτές τις συνθήκες το χρειαζόμαστε για να ισχυροποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας και την ψυχική μας ελαστικότητα.

Δώρο 1 επιπλέον διαδικτυακό μάθημα: Σε όσους παρακολουθούν μαθήματα 2 (ή περισσότερες) φορές την εβδομάδα δίνεται ως δώρο ένα επιπλέον διαδικτυακό μάθημα μία φορά το μήνα (πρέπει να γίνεται εντός της ενότητας - όχι επέκταση ενότητας).

man yoga laptop 2

 Χοροθεραπεία

Η χοροθεραπεία θα προσφέρεται δύο Κυριακές το μήνα. Μία φορά μόνον δια ζώσης στο Shantom (τετράωρη συνεδρία, όπως γινόταν ως τώρα, 11:00-15:00 ) και μία φορά μόνον online (συνεδρία μιάμισης ώρας, 12:00-13:30).
Μπορείτε να συμμετέχετε και στα δύο, ανάλογα με τις συνθήκες ζωής σας.

To 10μηνο Πρόγραμμα Χοροθεραπείας από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο:
 

Σεπτ.

Οκτ.

Νοέμ.

Δεκ.

Ιαν.

Φεβρ.

Μαρτ.

Απρ.

Μαϊος

Ιούνιος

Οnline

13

11

8

6

24

7

14

25

16

13

Δια ζώσης

20

25

15

13

17

14

28

11

30

20

 (Για τα κινητά, δείτε τον πίνακα στην οριζόντια θέση μέσω auto-rotate)

Παράκληση

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις τόσες προκλήσεις της εποχής θα χρειαστούμε τη συνεργασία σας:

Απαιτούμενη προεγγραφή για να φτιάξουμε τα τμήματα:

Στα τμήματα θα τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις 2 μέτρων ανάμεσα στους μαθητές.  Συμβουλευτείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σχετικά με τις ώρες και τις μέρες των μαθημάτων σας και εξασφαλίσετε τη θέση σας κάνοντας προεγγραφή στη γραμματεία από τις 24 Αυγούστου, διότι θα υπάρξουν ενδεχόμενες μειώσεις στον αριθμό των μαθητών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  

Αναπληρώσεις προπληρωμένων μαθημάτων της άνοιξης: Σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε τις αναπληρώσεις άμεσα, με την αρχή του μαθήματός σας το Σεπτέμβριο. Είναι σημαντικό για μας να εξοφλήσουμε τις οφειλές μας το συντομότερο δυνατόν. Η συνεργασία σας θα μας βοηθήσει ουσιαστικά.

Χρήσιμες Πληροφορίες για τα online μαθήματα

Ώρα σύνδεσης στο Zoom: Πάντοτε 15 λεπτά νωρίτερα του μαθήματος. Συστήνεται να έχετε πάρει κοντά σας ό,τι θα χρειαστείτε για το μάθημά σας. Παρακαλούμε να είστε απολύτως συνεπείς με αυτό το ωράριο ώστε με την έναρξη του μαθήματος να μη χρειαστεί να διακοπεί η ροή του.

 Πρόβα με τη web cam

Μπαίνετε σύμφωνα με τις οδηγίες στην πλατφόρμα. 
Βεβαιωθείτε  ότι λειτουργούν σωστά ο ήχος και η εικόνα από την web camera.  
Τοποθετείστε την κάμερα έτσι ώστε να σας παίρνει:

  • Σε καρέκλα κοντά στον υπολογιστή για χειρισμό του ποντικιού και του πληκτρολογίου ιδιαίτερα στην αρχή και το τέλος
  • Καθιστούς ή ξαπλωμένους
  • Όρθιους. Η κάμερα να πιάνει το σώμα από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Με τα χέρια ανοιχτά σε όλες τις κατευθύνσεις. (Όσο γίνεται ανάλογα με το χώρο σας)
  • Δοκιμάστε όλες τις θέσεις αν τις πιάνει η κάμερα, αλλιώς τροποποιήστε ανάλογα με τις συνθήκες.

Βοηθάει πολύ να φοράμε ανοιχτόχρωμα ρούχα και να έχουμε καλό φωτισμό. 
Σας συστήνουμε θερμά να έχετε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πολύ πριν την ώρα του μαθήματος.

 Η πρόθεσή μας ξεπερνά τους φυσικούς περιορισμούς
Σας δίνουμε αυτές τις οδηγίες για να πετύχει ο καθένας το καλύτερο στο χώρο του. Αν όμως δεν είναι όλα τέλεια, δεν πειράζει.   Θα αυτοσχεδιάσουμε με ό,τι  έχουμε και θα προσαρμοστούμε δημιουργικά  στις οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ευχαριστούμε την omorfizoi logoκαι το Νίκο Αυγερινό για την ευγενική χορηγία τους.

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom