Με ανοιχτή καρδιά | Χοροθεραπεια online με τη Λήδα Shantala

Με ανοιχτή καρδιά | Χοροθεραπεια online με τη Λήδα Shantala


Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα γίνει η online χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala.

Το Δεκέμβριο θα γίνουν δύο online χοροθεραπείες -στις 6 και 13 του μήνα. Οι δύο αυτές συνεδρίες θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά.  Μπορείτε όμως να επιλέξετε και μία εκ των δύο.


Όταν η ζωή μας παίρνει άλλη κατεύθυνση από αυτήν που σχεδιάζαμε, ένα μεγάλο όχι εγείρεται μέσα μας που εκφράζει στις σημερινές συνθήκες, βιώματα οικογενειακά και κοινωνικά του χθες.
Κλεινόμαστε σε ένα εσωτερικό κάστρο άρνησης που μας αποξενώνει από τα πραγματικά μας συναισθήματά και από την εσωτερική μας γνώση και δύναμη για γαλήνη και δράση. Το «εγώ» μας σαν σκιά, μας επιβάλλει το δικό του νόμο, μέσα από μία κατασκευασμένη -μέσα από τα δικά του περιορισμένα κριτήρια- εικόνα του κόσμου με σύμμαχο την κλειστή καρδιά και την άρνηση.
Με τη χοροθεραπεία θα διερευνήσουμε την εσωτερική πανοπλία των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, βιώνοντας και αξιολογώντας τι τελικά είναι σχετικό και τι απόλυτο.

Για το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ο χορός και το Shantom είναι σε αναστολή και τα μαθήματά μας θα γίνονται όλα μόνον online.
Για όσο κρατάει η αναστολή, οι χοροθεραπείες, αντί για μία online 1,5 ώρας και μία δια ζώσης 4 ωρών, θα γίνουν 2 χοροθεραπείες online 2,5 ωρών η καθεμιά. 
Υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα που θα επεξεργαστούμε, τα οποία συνδέονται με τις επιπτώσεις των συνθηκών στον ψυχισμό μας, στο σώμα μας και στον τρόπο σκέψης μας.
Η πλατφόρμα Zoom μας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να δουλέψουμε τόσο ατομικά όσο και διαδραστικά.

Δηλώσεις συμμετοχής και τακτοποίηση εισφοράς για αποστολή κωδικών εισόδου, το αργότερο μέχρι Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom