Στην πτώση ανοίγω τα φτερά μου - online χοροθεραπεία στις 15 Νοεμβρίου

Στην πτώση ανοίγω τα φτερά μου - online χοροθεραπεία στις 15 Νοεμβρίου


Αυτή την Κυριακή 15.11 θα γίνει η online χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala.
Όταν πιέζονται μέσα μας τα όρια του ψυχισμού μας, βιώνουμε ακραία συναισθήματα: Πτώσης, σύνθλιψης, μοναξιάς, αποξένωσης.
Όταν ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα μέσα από συνεχείς, απότομες, ανελέητες αλλαγές, πέρα από κάθε λογική και προγραμματισμό. Όταν ο κόσμος μας, το προσωπικό και το συλλογικό μας περιβάλλον διαψεύδουν, ό,τι ως τώρα έχουμε αναγνωρίσει ως πραγματικότητα, τότε μέσα μας όλα ανατρέπονται.
Μέσα όμως από αυτή τη χαώδη διαδικασία σύγκρουσης και ανασυγκρότησης, ωριμάζουν άλλες, νέες εσωτερικές συνθήκες που κυοφορούν τους τρόπους, τις δεξιότητες και τις νέες ιδέες για συνέχεια, μέσα από ριζικές απελευθερωτικές ψυχοσωματικές αλλαγές.

Στη χοροθεραπεία της Κυριακής 15.11.20, θα αναπτύξουμε μέσα από το χορό, την αλληλεπίδραση και τη δυναμική της ομάδας, ασφαλή θεραπευτικό χώρο που θα επιτρέψει τη γέννηση νέων Εαυτών.
Για το μήνα Νοέμβριο, ο χορός και το Shantom είναι σε αναστολή και τα μαθήματά μας θα γίνονται όλα μόνον online.
Για αυτό το μήνα και όσο κρατάει η αναστολή, οι χοροθεραπείες, αντί για μία online 1,5 ώρας και μία δια ζώσης 4 ωρών, θα γίνουν 2 χοροθεραπείες online 2,5 ωρών η καθεμιά. 
Υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα που θα επεξεργαστούμε, τα οποία συνδέονται με τις επιπτώσεις των συνθηκών στον ψυχισμό μας, στο σώμα μας και στον τρόπο σκέψης μας.
Η πλατφόρμα Zoom μας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να δουλέψουμε τόσο ατομικά όσο και διαδραστικά.
Δηλώσεις συμμετοχής και τακτοποίηση εισφοράς για αποστολή κωδικών εισόδου, το αργότερο μέχρι Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom