Έναρξη μαθημάτων από 4 Σεπτεμβρίου 2023 – Μήνας δωρεάν δοκιμαστικών

Έναρξη μαθημάτων από 4 Σεπτεμβρίου 2023 – Μήνας δωρεάν δοκιμαστικών

Έναρξη μαθημάτων από 4 Σεπτεμβρίου 2023 – Μήνας δωρεάν δοκιμαστικών

 Κλασική Γιόγκα, Διαλογισμός, Ινδικός κλασικός χορός Bharata Natyam από αρχάριο μέχρι επαγγελματικό επίπεδο. Χοροθεραπεία, Πιλάτες, NIA Alternative Dance Fitness, Ανατολίτικος χορός,Tribal Fusion ATS, Αφρικάνικος χορός.  Εναέρια Ακροβατικά σε στεφάνι και πανιά για ενήλικους και τμήμα για παιδιά, μάθημα Ενδυνάμωσης και Ευλυγισίας για ακροβάτες αλλά και απλούς ασκούμενους.

Πολεμικές τέχνες:  Kung fu,  T’ai chi Chuan,  Ευρωπαική Σπαθασκία /Αθλητική άσκηση σπαθιού, Ισπανικό Rapier. 
Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων μας

Τον Οκτώβριο ξεκινάει Εκπαιδευτικό δασκάλων γιόγκα 200 ωρών μέσω της Ακαδημίας Ινδικής κλασικής Yoga Λήδα Shantala, πιστοποιημένο από το Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance (YTTC 200hr). 

Αγαπητοί φίλοι, το Shantom κλείνει φέτος 20 χρόνια ίδρυσης και λειτουργίας του.
Φτιάχτηκε  εκ θεμελίων με υλικά πνευματικότητας ώστε να λειτουργεί ως πυξίδα για τα μέλη του, ως υπενθύμιση του ταξιδιού της ζωής και του εσωτερικού μας προορισμού, που πολλές φορές τον ξεχνάμε και ενώ για αλλού έχουμε ξεκινήσει, αλλού βρισκόμαστε. 
Η πορεία προς μια ευτυχισμένη ζωή προϋποθέτει μαθητεία με σωστή καθοδήγηση, γνώση, εμπειρία, και σοβαρότητα. Η άσκηση είναι απαραίτητη και  για αυτό είμαστε εδώ, πάντα κοντά σας.
Οι καθηγητές μας είναι ο καθένας στο είδος του αυθεντία, με πολυετείς σπουδές, πείρα και αγάπη για το αντικείμενό τους και για τους μαθητές τους.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ανοίγει η γραμματεία και μαζί  θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά τα μαθήματα μας. Παρακαλούμε να προηγείται ένα τηλεφώνημα σας για να φτιαχτούν τα τμήματα μας. Υπενθυμίζουμε ότι τα περισσότερα μαθήματα της σχολής μας θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και διαδικτυακά μέσω της  απλής πλατφόρμας Ζoom. 

Είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε ανανεωμένοι, με νέα ενέργεια και με τη δύναμη που μας δίνει η παρουσία σας.

Τηλ:2106717529 καθημερινά 18:00-22:30 και Παρασκευή 18:00-21:00, https://www.shantom.gr
Βρείτε μας στα social media: 
https://www.facebook.com/Shantom-153817041472938
https://www.youtube.com/channel/UCl9gyhVTyz3F7iL9OXVi00g
Instagram: @shantomhouseofculturegreece

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom