Εμείς | Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

Εμείς | Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ώρα 12:00-14:30  - online!

Από το εγώ, το εγώ και το εσύ, το εγώ και οι άλλοι, ας πειραματιστούμε χοροκινητικά με το εμείς.
Η αίσθηση του ξεχωριστού σώματος και της υποκειμενικότητας ξεκινάει από τα πρώιμα στάδια της ύπαρξης μας. Το εγώ αναπτύσσεται χάρη στην πολύτιμη γονική προσπάθεια και φροντίδα. Με την ενηλικίωση όμως η ταύτιση με το εγώ γίνεται φυλακή. Το εγώ λειτουργεί ως περιορισμός, απομονώνει από το μεγαλύτερο σώμα της συλλογικότητας, από το βαθύ εσωτερικό άξονα που στηρίζει, οδηγεί και χαλαρώνει.
Στη χοροθεραπεία θα βουτήξουμε μέσα στην έμφυτη φύση μας. Θα αντλήσουμε απ’αυτήν τον τρόπο και την έμπνευση για να ξεπεράσουμε τη δυαδικότητα και το διαχωρισμό και να οδηγηθούμε σε ένα ψυχικό και πνευματικό ξέφωτο όπου το εγώ γίνεται μέρος του εμείς και ολοκληρώνεται μέσα στο όλον.

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |

Οικονομική τακτοποίηση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: το αργότερο έως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Αποστολή (από εμάς) συνδέσμου και κωδικού σύνδεσης στην πλατφόρμα ZOOM το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

Σας συστήνουμε να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα για να φαίνεστε καλά στην οθόνη. Επίσης να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για γράψιμο και ζωγραφική. 

Πληροφορίες για τη χοροθεραπεία 
Οδηγίες για συμμετοχή στα online μαθήματα
Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα
 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom