Καλό Πάσχα!

Καλό Πάσχα!

Αγαπημένοι μαθητές και φίλοι

Από την καρδιά μας  ευχόμαστε  σε όλους δύναμη, πίστη, ηρεμία, αυτοεκτίμηση  και έμπνευση, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή τη συλλογική κρίση με σθένος και υγεία. Να ανασηκωθούμε από την «πτώση» με ανανεωμένες δυνάμεις. Καλή Ανάσταση.
Είμαστε όλοι κοντά σας. Μπορεί να μην έχουμε σωματική επαφή και επαφή με το φυσικό χώρο του Shantom, είμαστε όμως εδώ. Η ψυχή μας και η καρδιά μας είναι κοντά σας.

Ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα βρεθούμε κοντά και θα αγκαλιαστούμε όλοι σαν οικογένεια. Οι δάσκαλοι, η γραμματεία, οι μαθητές, η Λήδα, οι συνεργάτες του Shantom.

Θέλουμε να ξέρετε ότι όταν με το καλό ξεκινήσουμε, μέσα από τα μαθήματά σας και με την αγάπη και την επιμελημένη φροντίδα των καθηγητών σας, θα ανακτήσετε σωματικές ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις. Θα συνδεθείτε με το κέντρο σας και με την δύναμη σας.

Μη ξεχνάτε να κάνετε κάτι από τις ασκήσεις και τις τεχνικές που ξέρετε για να κρατάτε ζωντανή την επαφή  μας και την επαφή με τον εαυτό σας.

Σας ευχόμαστε αυτές τις μέρες σκέψεις συνειδητοποιήσεων για το πόσο σημαντικοί είναι οι αγαπημένοι μας και οι δάσκαλοί μας. Και να ξαναμπούμε στη ροή με περισσότερη αγάπη και φροντίδα για τους άλλους και τον εαυτό μας.

Mε την αγάπη μας

Η οικογένεια του Shantom

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και προσφορές από το Shantom