"Άγγιγμα αγάπης" | χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το μήνα θα γίνουν δύο συνεδρίες χοροθεραπείας:
Κυριακή 17 Ιανουαρίου : Άγγιγμα Αγάπης,
Κυριακή 24 Ιανουαρίου: Ο στόχος της ζωής μου
Οι συνεδρίες λειτουργούν συμπληρωματικά αλλά και ανεξάρτητα.


Άγγιγμα αγάπης
Στην ινδική φιλοσοφία, το βασικότερο συναίσθημα είναι η sringara, που σημαίνει αγάπη. H ικανότητα του να αγαπάς. Να αισθάνεσαι. Να δέχεσαι. Να θυμάσαι. Να γεύεσαι με αφοσίωση τον έρωτα και την αγάπη προς τους ανθρώπους, προς τα πλάσματα της γης, προς τις εσωτερικές δυνάμεις.
Αυτό το συναίσθημα είναι έμφυτο στον άνθρωπο. Όμως το παρελθόν, η παιδική ηλικία, ο τρόπος που σχετίστηκε το μωρό, το παιδί και ο έφηβος με το άμεσο περιβάλλον του και το πόσο δέχτηκε αγάπη, επηρεάζουν το αν αργότερα θα είναι σε θέση να σχετίζεται με αγάπη, ή να την πολεμά.

Στη χοροθεραπεία θα αναδυθούν τα προσωπικά στερεότυπα που εμποδίζουν ή αλλοιώνουν τη ροή του συναισθήματος. Θα ανακαλύψουμε τον προσωπικό μας τρόπο για ψυχική καλλιέργεια και με εσωτερικότητα, θα βιώσουμε το άγγιγμα της ζωής μέσα από την αγάπη.

Δηλώσεις συμμετοχής/τακτοποίηση εισφοράς το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15.1, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες για τη χοροθεραπεία https://www.shantom.gr/mathimata/xorotherapeia
Αποστολή κωδικών της πλατφόρμας Zoom, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.
Χοροθεραπεία 24 Ιανουαρίου: Ο στόχος της ζωής μου

Οδηγίες για συμμετοχή στα online μαθήματα
Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα