Ν.Ι.Α. Dance Fitness - Pilates

Το N.I.A. dance fitness Pilates συνδιάζει τεχνικές του Pilates και της κλασσικής N.Ι.Α., της πρακτικής των πέντε σταδίων (N.Ι.Α. 5 Stages: εμβρυϊκό, έρπων, μπουσούλισμα, στέκομαι, περπατάω) και επιτυγχάνει ανάπτυξη του σώματος, ενδυνάμωση, ευλυγισία, συντονισμό και ισορροπία.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνδυασμό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι ασκήσεις και η συγκέντρωση του Πιλάτες σε συνδιασμό με την πολυσύνθετη άσκηση και την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει ο ελεύθερος χορός της N.I.A., ενεργοποιούν τους μύες βαθειά στο σώμα και προσφέρουν ισορροπία στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους:

  • Θέλουν να αποκτήσουν αντοχή, ελαστικότητα, σωστή στάση σώματος
  • Θέλουν να χάσουν βάρος
  • Θέλουν να γυμναστούν με έναν εναλλακτικό τρόπο, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού
  • Θέλουν να εκτονωθούν από την πίεση της καθημερινότητας με μία μορφή άσκησης που τους προσφέρει σωματική και πνευματική ευεξία

Σημείωση: Το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς παπούτσια και με την καθοδήγηση υπέροχης μουσικής.

Εύη ΠατσιάΕύη Πατσιά

Movement Therapist, Pilates Mat & Equipment Instructor, Nia Black Belt Teacher, Medical Qigong, Garuda.

H Εύη Πατσιά είναι η μοναδική εν ενεργεία πιστοποιημένη instructor της Nia στην Ελλάδα (Κάτοχος Μαύρης Ζώνης), με εκπαίδευση στο Λονδίνο. Έχει αποκτήσει Bachelor σε Remedial Massage and Neuromuscular Techniques, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε στο Pilates στην κατηγορία mat από τη σχολή Modern Pilates και στα μηχανήματα από τη σχολή της Polestαr, με την οποία τώρα συνεργάζεται ως mentor.

Κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Λονδίνο τα τελευταία 20 χρόνια, εκπαιδεύτηκε στη σχολή School of Integrated Health Studies του Πανεπιστημίου του Westminster, ενώ δούλεψε ως Massage Therapist και Αρωματοθεραπεύτρια στην Harley Street Cancer Clinic. Από το 2016, παρακολουθεί στην Ελλάδα το τριετές πρόγραμμα Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος.